Actueel

Maximale vergoeding TVL omhoog
De maximale vergoeding voor het eerste en tweede kwartaal van 2021 voor door corona getroffen bedrijven ter compensatie van... Lees meer..

Controleer de WOZ-waarde van uw sportcomplex!
Heeft u een sportcomplex in uw bezit of huurt u er een? Bekijk dan of u bezwaar kunt maken om zo de WOZ-waarde te verlagen.... Lees meer..

Application period for definitive NOW calculation extended
Employers are being given more time to submit their definitive application for the payroll costs subsidy under the NOW scheme... Lees meer..

De fietsregeling en de investeringsaftrek
De nieuwe regeling voor de fiets de zaak maakt een eind aan allerlei administratieve ballast door de invoering van een vast... Lees meer..

Aanvraagperiode definitieve NOW-berekening verlengd
Werkgevers krijgen meer tijd om de definitieve aanvraag voor de NOW, de tegemoetkoming in de loonkosten, in te dienen. Voor... Lees meer..

Publicatieplicht ANBI ook via CBF-Erkenningspaspoort
Sinds 1 januari 2021 moeten grote algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) voor de publicatieplicht gebruikmaken van... Lees meer..

Is bezwaar WOZ-waarde in uw geval nuttig?
Binnenkort valt de WOZ-beschikking met daarop de WOZ-waarde van uw woning weer op de mat. Vindt u de WOZ-waarde te hoog en... Lees meer..

Nieuwe subsidieregeling voor inzet schone vrachtauto's
Er is een nieuwe subsidieregeling beschikbaar voor de inzet van schone vrachtauto’s in het kader van de regeling Demonstratie... Lees meer..

Meldpunt voor achterstallige betalingen
Mkb-ondernemers die niet tijdig betaald worden door een onderneming die kwalificeert als grootbedrijf, kunnen dit anoniem... Lees meer..

Ook in 2021 geen hogere WW-premie bij overwerk
Werkgevers betalen meer WW-premie voor werknemers met een flexibel arbeidscontract. Op deze manier wil de overheid vaste... Lees meer..

Welke btw-aftrek geldt voor de fiets van de zaak?
De regeling voor de fiets, die vanaf 2020 geldt, maakt een einde aan allerlei administratieve ballast door de invoering van... Lees meer..

Formulier 30%-regeling beschikbaar
De Belastingdienst heeft op de site een formulier beschikbaar gesteld waarmee een aanvraag kan worden ingediend voor toepassing... Lees meer..

Dreigt sluiting voor tienduizenden kantoorpanden?
Vele tienduizenden kantoorpanden beschikken nog niet over het juiste energielabel. Daardoor dreigt sluiting voor deze panden... Lees meer..

Vanaf 15 februari aanvraag NOW Q1 van start
Werkgevers die door de coronacrisis een omzetverlies boeken van minstens 20%, kunnen vanaf 15 februari een tegemoetkoming... Lees meer..